Izvođenjem predstave Sladoled otvara se Mala scena niškog Narodnog pozorišta

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Feb.2024, 14:18

Izvođenjem predstave "Sladoled" otvara se Mala scena niškog Narodnog pozorišta

U petak, 1. marta, u 12 časova, Narodno pozorište u Nišu će otvoriti svoja vrata za premijeru predstave "Sladoled" na novoizgrađenoj Maloj sceni. Ovaj događaj, koji predstavlja važan trenutak za nišku kulturnu scenu, obeležiće i prisustvo ministarke kulture Maje Gojković.

Režiju ove značajne predstave potpisuje Spasoje Ž. Milovanović, poznat po svom maštovitom pristupu pozorištu i kreativnom izražavanju. "Sladoled" je delo koje obećava da će publiku provesti >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kroz niz emotivnih komičnih i intrigantnih momenata, a režiser Milovanović najavljuje poseban doživljaj za sve prisutne.

Ministarka kulture Maja Gojković će prisustvovati otvaranju male scene i premijeri kao podrška razvoju kulture u Nišu i podrška stvaralaštvu mladih umetnika.

Njeno prisustvo dodatno naglašava važnost ovog događaja i ulogu koju umetnost igra u kulturnom identitetu jednog grada.

Kroz niz scena o ljubavi, ženama, muškarcima, porodici i deci, "Sladoled" donosi jedinstvenu poslasticu sa ukusom pozorišta. Ova predstava osvaja srca svojom autentičnošću, humorom i dubokim porukama koje nosi. Svaki trenutak ove izvođačke umetnosti pruža dublji uvid u ljudske odnose i emocije, ostavljajući publiku nasmejanu, ali i razmišljajuću.

"Sladoled" je predstava koja će vas osvojiti svojom toplinom i šarmom, ostavljajući vam sladak ukus pozorišne umetnosti koji ćete želeti da iskusite iznova i iznova. Zato ne propustite priliku da se pridružite publici i uživate u ovom nezaboravnom pozorišnom događaju na Maloj sceni Narodnog pozorišta u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.