Izložba radova đaka specijalne škole “Bubanj”

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba radova đaka specijalne škole “Bubanj”

U petak 13. marta u 19 sati u galeriji “Art 55” biće otvorena izložba radova koje su učenici niške Specijalne škole sa domom učenika “Bubanj” kreirali na časovima likovnog i likovnoj sekciji.

Radovi koji će biti izloženi nastali su u periodu od 2013. do 2015. godine na časovima i sekciji koje vode nastavnici Tanja Vuksanović i Milan Vidojković. Postavku će činiti kako crteži, tako i radovi nastali u tehnici pastel, akvarel i tempera.

Koncept rada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa decom kod koje je primarna vizuelna komunikacija zasnovan je na postavkama i radu po reprodukciji, teme koje su dominantne u odnosu na slobodne imaginarne teme - navodi se u pozivu na izložbu.

Izložba će u galeriji “Art 55” (Ulica Ćirila i Metodija 17a) trajati do 17. marta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.