Iz budžeta Niša izdvojena dodatna sredstva za izgradnju

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jul.2021, 19:24

Iz budžeta Niša izdvojena dodatna sredstva za izgradnju

Iz budžeta grada Niša, izdvojeno je još dodatnih 73 miliona dinara za sanaciju i izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Vojvode Gojka, kao i za pripremu izgradnje ambulante u Brzom Brodu i završetak radova na vrtićima u Brzom Brodu i Novom Selu,

"Pre izgradnje vodovodne mreže, obaviće se radovi na saobaćajnici između dva kružna toka u Ulici Vojvode Gojka na Paliluli. Time se rešava pitanje prilaza kompleksu ’Novi Niš". U istoj ulici rešava >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << se i prelivanje atmosferskih voda, gde imamo ogromna plavljenja prilikom obilnih padavina”, kazala je Katarina Nedeljković iz KLER-a.

Što se tiče ambulante u Brzom Brodu, njena vrednost je 60 miliona dinara i planirana je za narednu godinu. U toku je izrada projektne dokumentacije.

Za završetak radova na vrtićima u Brzom Brodu i Novom Selu, dodato je još pet miliona dinara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.