Inspekcija ispituje smrt radnika u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2023, 10:33

Inspekcija ispituje smrt radnika u Nišu

Inspekcija rada započela je nadzor odmah pošto je juče u Nišu poginuo 55-godišnji S. R. koji je radio na izgradnji kanalizacione mreže na Čamurlijskom putu.

Muškarac je nastradao kada se na njega obrušila zemlja dok je radio u kanalu, a iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kažu da je inspekcija odmah izašla na teren.

Odmah po primljenom obaveštenju da se dogodila smrtna povreda na radu S. R , rođenog 1968. godine, pri radu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na gradilištu izrade kanalizacione mreže u Nišu-Komren-Čamurlija-Vratište, inspektor rada Odeljenja inspekcije rada Niš, je izašao na lice mesta i započeo je inspekcijski nadzor povodom iste - navode.

Dodaju da će, u daljem postupku inspekcijskog nadzora, nakon utvrđenih relevantnih činjenica, inspektor rada će preduzeti odgovarajuće mere iz domena nadležnosti inspekcije rada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.