Izvor: Blic, 21.Jun.2023, 13:03

"BIO JE JEDAN OD NAJBOLJIH" Prvi snimci sa mesta na kojem se obrušila zemlja na radnika: Na teren stigla i inspekcija rada (VIDEO)

Nesreća u kojoj je danas poginuo radnik S.R. se dogodila na polju, nedaleko od kompleksa garaže Niš-ekspresa na Čamurlijskom putu, gde su u toku radovi na izgradnji kanalizacione mreže. Kako pričaju kolege, stradali radnik je bio jedan od najboljih, a na licu mesta je i inspekcija koja utvrđuje da li su postojali propusti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IMA LI NEČIJE ODGOVORNOSTI ZA POGIBIJU RADNIKA U NIŠU? Tužilaštvo naložilo obdukciju, policija prikuplja informacije o nesreći (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Jun.2023

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, naložilo je obdukciju tela radnika S.R. (55) koji je nastradao danas oko 10.40 časova, kada se na njega obrušila zemlja u toku izgradnje kanalizacione mreže na Čamurlijskom putu u Nišu, saznaje „Blic“. Da li je bilo propusta u izvođenju radova i ima li nečije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.