Info-pult na niškom aerodromu nije postavila Turistička organizacija Niš!

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jun.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Info-pult na niškom aerodromu nije postavila Turistička organizacija Niš"!

Nakon pisanja o postavljanju neadekvatnog info-pulta na niškom aerodromu i nedomumice u čijem je "vlasništvu", našoj redakciji javio se direktor TON-a Uroš Parlić i demantovao da je to njihova aktivnost.

Tekst pisma direktora TON-a prenosimo u celosti...

"Poštovani. Molim da u vašem tekstu dodate informaciju da "info pult" nije postavljen od strane Turističke organizacije Niš, niti je kao takav deo naših aktivnosti.

Molim da se za dodatna >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << pojašnjenja obratite upravi Aerodroma Niš".

Turistička organizacija Niš

Uroš Parlić

Da podsetimo: 

"Čudan" dugo očekivan "spejs" info-pult na niškom aerodromu!

Niški čelnici dugo su najavljivali postavljanje info-pulta na aerodromu "Konstantin Veliki", na kom bi putnici koji slete trebalo da se informišu o svim relevntnim servisnim i turističkim detaljima grada na Nišavi.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.