In memoriam: Lelica Kostić

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

In memoriam: Lelica Kostić

Bivša predsednica Opštine Crveni Krst u Nišu, odbornica u lokalnom parlamentu i lekar Zavoda za zaštitu radnika Lelica Kostić, iznenada je preminula u 57. godini života.

Kostićeva je, kako stoji u zvaničnom saopštenju opštine, preminula juče dok je bila u poseti svom bolesnom ocu u Donjem Komrenu.

U Skupštinu na Crvenom Krstu ušla je 2008. godine kao odbornik Srpske radikalne stranke i u odborničkim klupama je bila do 28. aprila 2009. kada je postala zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << predsednika Opštine.

Na predsedničko mesto dolazi 13. jula 2009. i tu ostaje do 6. juna 2012. kada ponovo postaje odbornik.

Za sobom je ostavila supruga i dva sina.

U Opštini kažu da će ostati upamćena kao odgovorni rukovodilac, vrsni stručnjak i dobar prijatelj, majka i supruga.

Komemorativna sednica Skupštine opštine održaće se danas od 13 sati, dok je sahrana u 15 sati na groblju u Donjem Komrenu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.