IN MEMORIAM:Dr Lelica Kostić

Izvor: juGmedia, 31.Avg.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM:Dr Lelica Kostić

NIŠ – Dr Lelica Kostić, bivša predsednica gradske opštine Crveni Krst i aktuelni odbornik SRS u Skupštini ove opštine danas je iznenada je preminula u 57.godini života.

Specijalista opšte medicine Kostić je bla predsednik GO Crveni Krst od 2009. do 2012.godine kada je sela u odborničke klupe kao odbornik Srpske radikalne stranke.

Bila je zaposlena u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika u Nišu.

Ostaće upamćena kao odgovorni rukovodilac, vrsni stručnjak i dobar prijatelj, majka i supruga.

Za sobom je ostavila dva sina i supruga.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Iznenada preminula Lelica Kostić

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Avg.2015

Danas je u 57. godini života iznenada preminula dr Lelica Kostić, bivši predsednik GO Crveni Krst u Nišu i odbornik Srpske radikalne strane...Lelica Kostić, supruga i majka dva sina, bila je na čelu opštine Crveni Krst od 2009-2012. godine. Lekar, specijalista opšte medicine, zaposlena u Zavodu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.