Imali 40 miliona za Kulište u Niškoj Banji, vratili ih, terme reciklirao Vučić

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2024, 11:48

Imali 40 miliona za "Kulište" u Niškoj Banji, vratili ih, terme reciklirao Vučić

Iako je Grad Niš dobio 40 miliona dinara na račun za projekat "Kulište" u Niškoj Banji, taj isti novac je i vraćen u budžet jer banjska i niška vlast nije izgradila terme. Ipak, te iste terme kao obećanje reciklirao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svojoj prezentaciji "Skok u budućnost" i "skokovito" je sve prebacio do 2027.
2020. godine gradska vlast prvi put je najavila izgradnju termi “Kulište” u Niškoj Banji. Četiri godine i dva propala tendera kasnije, u izbornoj godini, “Kulište” je opet među obećanjima - ovog puta kao deo prezentacije “Skok u budućnost - Srbija 2027”, koju je predsednik Aleksandar Vučić nedavno predstavio.
Ministarstvo turizma uplatilo je na račun budžeta...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.