Igor Jurić u poseti porodici nestale devojčice: Sada su ključni dani

Izvor: JužneVesti.com, 27.Dec.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Jurić u poseti porodici nestale devojčice: Sada su ključni dani

Porodicu nestale Monike Karimanović u Suvom dolu, čija potraga traje već 8 dana, posetio je Igor Jurić, otac devojčice Tijane koja je oteta i ubijena pre 5 godina. Jurić kaže da je hteo da pruži podršku roditeljima devojčice i da ih ohrabri, a poručuje da su sada ključni dani i da potraga ne sme da stane.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verujem da je dete živo: Igor Jurić posetio porodicu nestale devojčice iz Suvog Dola

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Dec.2019

Danas je roditelje nestale Monike Karimanović iz Suvog Dola, kao podrška, posetio Igor Jurić otac pre pet godina otete i ubijene Tijane, poručivši da su sada ključni dani, kao i da potraga ne sme da stane...Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" kaže da je ovaj slučaj veliki propust države,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

"On je fiksirao da DEVOJČICA OD 12 GODINA MORA DA IMA KRATKU KOSU" Kako je trihofilija kod Malčanskog berberina prerasla u PATOLOGIJU

Izvor: Blic, 28.Dec.2019, 16:05

Ninoslav Jovanović (46), takozvani Malčanski berberin, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimović, odranije je poznat javnosti po silovanjima zbog kojih je veliki deo svog života proveo iza rešetaka. Nadimak Berberin dobio je zbog toga što svoje žrtve pre silovanja šiša.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.