Iako još nije poznato da li je Grad raskinuo ugovor sa firmom koja rekonstruiše centralni trg - opozicija već kritikuje

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Mar.2021, 10:37

Iako još nije poznato da li je Grad raskinuo ugovor sa firmom koja rekonstruiše centralni trg - opozicija već kritikuje

Iako još uvek nije poznato da li je Grad Niš raskinuo, ili ima u planu da raskine ugovor sa firmom koja radi na rekonstrukciji Trga kralja Milana, niška opozicija već kritikuje. Prema ranijim najavama iz Gradske kuće, saradnja sa firmom koja radi na popločavanju platoa, mogla bi biti raskinuta ako se ne budu poštovali dogovoreni uslovi i rokovi.

Saopštenje "Koalicije Niš moj grad" prenosimo u celosti

Odbornici koalicije  „Niš, moj grad“ protestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << su na Trgu Kralja Milana zbog štetnih posledica ugovora  gradske vlasti sa firmom Bauvazen iz Lazarevca, koji je  raskinut zbog kašnjenja radova na popločavanju. Kako kažu odbornici ove koalicije, poreske obaveznike Niša ovaj „izlet“ gradske vlasti sa popločavanjem već popločanog Trga i rekonstrukcijom mosta koštaće 540 miliona dinara. Oni kažu da su na vreme upozoravali gradsku vlast i podnosili krivične prijave još u maju prošle godine, čim je okončan tender za popločavanje. Oni kažu da su podneli prijavu odeljenju za brorbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali da do danas nema odgovora.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.