IZ VOŽDOVCA U NIŠ Radivojević prešao u Radnički

Izvor: NiskeVesti.rs, 06.Avg.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ VOŽDOVCA U NIŠ Radivojević prešao u Radnički

Radnički je dobio veliko pojačanje u odbrani. Dres Nišlija će u naredne dve sezone nositi Miloš Radivojević (26), doskorašnji levi bek Voždovca.

Na "Čairu" žele da naredne sezone igraju u Evropi, a za tako nešto su treneru Milanu Rastavcu obezbedili adekvatna pojačanja.
"Došao sam u veliki klub i izuzetno sam srećan zbog toga. Radujem sa što ću sarađivati sa sjajnim trenerom Milanom Rastavcem. Zna se gde je Radničkom mestu u srpskom fudbalu i tu sam da pomognem da ga svi zajedno vratim u vrh", poručio je Radivojević.
Opširnije na Blic Sport

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Radivojević iz Voždovca stigao u Radnički

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Avg.2016

Miloš Radivojević (26) novi je fudbaler Radničkog. Dosadašnji levi bek Voždovca potpisao je dvogodišnji ugovor sa niškim klubom i pojačaće konkurenciju na levom boku. Karijeru je počeo u beogradskom Sinđeliću, a potom je igrao za BSK Borču, Inđiju i Voždovac. Za popularne „zmajeve“...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.