Izvor: RTV 5, 10.Sep.2012, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I vlast i opozicija nezadovoljni promenama (video)

Ni nakon dva meseca od promene lokalne vlasti u Nišu, drastičnih promena koje su najavljivane, još uvek nema, kažu u niškom odboru Nove Srbije. Ističu da bi zbog takvog tempa građani mogli da osete posledice na svojoj koži, i da je neophodno da se tehničke i administrativne stvari  ubrzaju.
Na sutrašnjoj sednici gradske skupštine, na dnevnom redu nema nijedne tačke vezane za kadrovske promene, tako da i u narednom periodu stvari ostaju nepromenjene. I u niškom DSS-u kažu da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << očekuju da stvari krenu svojim tokom.
Prvi čovek Ujedinjenih regiona Srbije u NIšu, Branislav Jovanović za smenu direktora javnih preduzeća smatra da je najbitnije da bude ispoštovan zakon i da je neophodno da se sve radi po propisima.

I gradonačelnik Niša, Zorna Perišić, sličnog je mišljenja.
Na dnevnom redu sutrašnjeg zasedanja, nalazi se i izmena detaljnog plana regulacije za Lozni Kalem. Tu bi trebalo da bude akvaprak. U Direkciji kažu da je novi dogovor sa investitorima dokaz da problem nije bio u gradskoj vlasti. U DSS-u se nadaju da će investicija ipak biti uspešna, a u NS ne žele da komentarišu investicije u Lozni kalem.
Predsednik gradske supštine Mile Ilić,  sledeće zasedanje je najavio,  za 18 septembar.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.