I ovog leta  “Otvoreni bioskop” u Dvorištu Univerziteta

Izvor: RadioCity.rs, 24.Jun.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ovog leta “Otvoreni bioskop” u Dvorištu Univerziteta

Film” Kon-tiki”, je priča koja govori o legendarnom istraživaču Thoru Heierdalu i njegovih epskih 4.300 milja koje je prešao preko Pacifika na splavu 1947. godine u nastojanju da dokaže da je moguće da su Južnoamerikanci naselili Poloneziju u predkolumbijska vremena. Film poseduje prevod na srpski jezik.

Ovaj film deo je ciklusa Norveškog filma koji se organizuje u saradnji sa Ambasadom Norveške u Srbiji i Norveškim institutom. Ostali filmovi ovog ciklusa biće prikazivani >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u bioskopu Kupina svakog radnog dana u periodu 27.6-4.7.2015 KON -TIKI  IMDB
Nakon projekcije filma u Dvorištu univerziteta nastupiće bend “New flame” kao deo svečanog otvaranja i zabave za sve prisutne.
Za projekciju filma se ne kupuju karte već se one dobijaju kupovinom karata za druge filmove u bioskopu Kupina ili kroz nagradnu igru na fejsbuk stranici SKC-a koja će biti održana u sredu i četvrtak tokom dana. Žurka koja će uslediti nakon promocije filma je otvorena za sve zainteresovane.

Otvoreni bioskop radiće tokom celog leta, a na repertoaru će biti ostvarenja domaće i strane kinematografije. Karte za projekcije moći će da se kupe u bioskopu Kupina ili na ulasku u Dvorište Univerziteta pred projekcije filmova.
Otvoreni bioskop ima kapacitet 150 mesta i daje mogućnost uživanja u kvalitetnim ostvarenjima sedme umetnosti u lepom i prijatnom ambijentu na otvorenom.
Program bioskopa van otvaranja biće naknadno objavljen.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.