I dečiji bicikli na iznajmljivanje za one koji parkiraju kod Čaira

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2020, 08:42

I dečiji bicikli na iznajmljivanje za one koji parkiraju kod "Čaira"

Oni koji ostave auto na parkiralištu "Čair" mogu da preuzmu dva bicikla za odrasle i dva za decu, kažu u niškom Parking servisu. Uslugu "parkiraj i bicikliraj" pokrenuli su prošle godine, a novina ove sezone što je u ponudi 20 bicikala za decu i dva dečija sedišta za bicikl.

Kako saopštavaju iz Parking servisa, cena parkiranja je 40 dinara po započetom satu, a bicikli se mogu koristiti svakog dana od 9 do 21 sat i moraju se vratiti istog dana kada su preuzeti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Osim 26 bicikala za odrasle koji su bili na raspolaganju prošle godine, ove sezone se mogu iznajmiti i 20 dvotočkaša za najmlađe, kao i dva sedišta za decu.

Naši najmlađi sugrađani imaće priliku da od ove godine uz svoje roditelje, bake i deke budu fizički aktivni i tako odmalena podižu svest o značaju zdravog života i očuvanju životne sredine - poručuju iz Parking servisa.

Sezona iznajmljivanja bicikala startovala je prošle nedelje i trajaće do 1. novembra, ako to dozvole vremenske prilike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.