Humanitarni koncert đaka i profesora za pomoć u lečenju violinistkinje Jane Mitić

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2024, 18:28

Humanitarni koncert đaka i profesora za pomoć u lečenju violinistkinje Jane Mitić

Profesori i đaci niške Muzičke škole nastupiće na koncertu u velikoj sali Niškog kultunog centra u ponedeljak, 18. marta od 19 sati, a cilj je da se prikupi što više novca za lečenje violinistkinje Jane Mitić, kojoj je u kasnom stadijumu otkrivena lajmska bolest.
Kako poručuju iz Niškog kulturnog centra, koncer će obeležiti profesori i đaci sa svih odseka, a na programu će se pored velikog broja solista koji će svirati na različitim instrumentima naći i orkestar, hor i džez sekcija.
Pozivamo publiku da dođe u velikom broju, kako bismo zajedničkim snagama pomogli Jani da se ponovo nađe na koncertnom podijumu sa
njenim dragim kolegama! Ulaznica za koncert će biti dobrovoljni prilog...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Humanitarni koncert u Nišu za Janu Mitić: Zvuci solidarnosti i nade

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Mar.2024

U ponedeljak, 18. marta 2024. godine, Niški kulturni centar u saradnji sa Muzičkom školom u Nišu organizuje jedinstveni humanitarni koncert u Velikoj sali NKC-a s početkom u 19 sati...Ovaj događaj je posvećen prikupljanju sredstava za lečenje violinistkinje Jane Mitić, koja se nalazi u teškoj...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.