Humanitarna žurka MK VETERANI 63. PADOBRANSKE za srećnije detinjstvo i lečenje malog Gavrila Popčevića

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Mar.2024, 18:57

Humanitarna žurka MK VETERANI 63. PADOBRANSKE za srećnije detinjstvo i lečenje malog Gavrila Popčevića

Moto klub veterana 63. Padobranske Niš sa zadovoljstvom najavljuje humanitarnu žurku pod nazivom "Za srećnije detinjstvo i lečenje malog Gavrila Popčevića". Ova nesebična inicijativa ima za cilj da prikupi sredstva za lečenje petogodišnjeg Gavrila , hrabrog dečaka koji se bori sa teškom bolešću (Acute lymphoblastic leukemia).
Datum održavanja ove plemenite manifestacije je 23. mart od 19 časova, a mesto okupljanja je restoran Doma Vojske u Nišu. Svi ljubitelji dobre zabave i humanih akcija pozvani su da se pridruže i pruže podršku Gavrilu i njegovoj porodici u njihovoj borbi.
Očekuje se veče ispunjeno pozitivnom energijom, sjajnom muzikom i druženjem sa prijateljima, sve sa ciljem da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.