Humani bajkeri, Marina i Edukacioni  forum centar obradovali bolesne mališane

Izvor: RadioCity.rs, 23.Dec.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humani bajkeri, Marina i Edukacioni forum centar obradovali bolesne mališane

Bajkeri prerušeni u Deda Mrazove, Marina u Vilu, družili su se sa bolesnim mališanima i izazvali im osmeh na licima tako potreban za borbu protiv teškog i opasnog neprijatelja. Obradovali su ih novim igračkama koje su donirali građani.
"U razgovoru sa prof. dr Gordanom Kostić, načelnicom Dečje hematoonkologije u Nišu, koja je izrazila zahvalnost donatorima, istaknut je značaj izgradnje nove zgrade hematoonkologije, gde deca koja se leče i njihove mame imaju mnogo bolje uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u odnosu na prethodni period" - zapisali su organizatori ove humanitarne akcije na sajtu i dodali da je osmeh i radost bolesnog deteta najlepši dar svima nama.

Pa da se i mi pridružimo njihovim željama da našim malim hrabrim sugrađanima Nova godina donese pre svega zdravlje, sreću i mnogo lepše i lakše detinjstvo.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.