Hteo da kupi grafičku karticu, pa je na ulici oteo uz pretnju nožem

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Dec.2020, 12:24

Hteo da kupi grafičku karticu, pa je na ulici oteo uz pretnju nožem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. D. (1986) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je on 30. novembra ove godine na ulici, uz pretnju nožem, oteo grafičku karticu od tridesetsedmogodišnjeg sugrađanina sa kojim se prethodno našao kako bi od njega kupio karticu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, M. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niška policija uhapsila dvojicu zbog 70 grama marihuane

Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2020

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u tom gradu, uhapsili su M. N. (1998) i M. K. (1998) iz Niša , zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...M. N. koji...

Nastavak na JUGpress.com...

Uhapšeni osumnjičeni za razbojništvo u Begeču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 11:34

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su J. B. (2001) i N. L. (2000) iz okoline Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo razbojništvo...Sumnja se da su, juče, maskirani, uz pretnju pištoljem, oduzeli novac od radnice jedne prodavnice u Begeču...Efikasnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.