Gradonačelnik Bulatović obišao toplanu Krivi vir

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Nov.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Bulatović obišao toplanu Krivi vir

Prilikom jučerašnjeg obilaska toplane Krivi vir, gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao je da je stanje u toplani zadovoljavajuće i da je smanjen broj građana koji se, isključivo zbog pojedinačnih kvarova, javljaju kol centru Gradske toplane.

On je naglasio da nije zadovoljan početkom grejne sezone jer je bilo dosta problema, ali da je sada stanje ipak dobro, i da su u minulom periodu angažovani svi resursi i kapaciteti Grada ne bi li sistem mogao da funkcioniše >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << onako kako treba.

Bulatović je naglasio da je briga o građanima prioritet i da će tako i biti u periodu koji je pred nama. Trudićemo se da ovu grejnu sezonu ispratimo bez problema, poručio je gradonačelnik i dodao da je, i pored havarije na toplani Jug, remont završen uspešno tako da je i ova toplana 17.oktobra počela da radi i snabdeva građane toplotnom energijom.

Gradonačelnik Niša posebno je istakao da povećanja fiksnog dela cene grejanja, što je u nadležnosti lokalne samouprave, neće biti i pored toga što je u nekoliko navrata toplana uputila takve zahteve ka Gradskom veću i gradonačelniku. Kada je reč o varijabilnom delu, budući da on zavisi od cene gasa, toplana će morati da prati račune snabdevača ovim energentom, rekao je gradonačelnik Bulatović.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.