Građevinsko-arhitektonski fakultet u Nišu dobio novog-starog dekana

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2024, 09:22

Građevinsko-arhitektonski fakultet u Nišu dobio novog-starog dekana

Jednoglasno, sa 20 glasova za, prof. dr Slaviša Trajković ponovo je izabran za dekana Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu, a među prioritetima u novom mandatu, kako kaže novi-stari dekan, jesu zapošljavanje asistenata, aktivno učestvovanje u međunarodnim naučno-istraživačkim i razvojnim projektima, kao i rekonstrukcija i adaptacija zgrade fakulteta.
Sednica Saveta GAF-a održana je 4. marta, a na predlog Nastavno-naučnog veća, za dekana ponovo je izabran redovni profesor i dosadašnji dekan Slaviša Trajković, najcitirani istraživač u Srbiji u oblasti građevinarstva i jedan od najcitiranijih na svetu. On je bio jedini kandidat na sednici Nastavno-naučnog veća, a dobio je 64 glasa od 65 glasača....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.