Grad odložio uzimanje novih kredita

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Feb.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad odložio uzimanje novih kredita

Različita tumačenja odložila su podizanje kredita za tekuću likvidnost grada, izjavio je zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković.

On naglašava da u podizanju tog kredita ne bi bilo ničeg nezakonitog i da se s tim njegovim mišljenjem saglasio i predsednik Skupštine grada.

Najveći finansijski problem grad je imao zbog blokiranih računa škola, a trenutno su u blokadi samo dve, mada se očekuje da će to biti uplaćeno tokom dana.

Izvor: Belami portal

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Slavković traži smenu načelnika Uprave finansija, kredit odložen

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2016

Nakon što je načelnik gradske Uprave za finansije Miljan Stevanović odbio da raspiše tender za kredit od 300 miliona dinara smatrajući to nezakonitim, zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković rekao je da će tražiti njegovu smenu, ali i da se podizanje kredita odlaže...Slavković, koji se...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.