Grad obnavlja izgorele stanove na Vizantijskom bulevaru

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Feb.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad obnavlja izgorele stanove na Vizantijskom bulevaru

Stanovi na Vizantijskom bulevaru koji su izgoreli u požaru krajem januara, biće obnovljeni parama iz gradske kase.

Za saniranje materijalne štete u 2 stana koja su potpuno izgorela, kao i 100 kvadrata krovne konstrukcije, biće izdvojeno 3 miliona dinara. Porodice kojima bi trebalo da bude isplaćena odšteta upućene su na Centar za socijalni rad.
Da podsetimo, požar je 29. januara nešto posle podneva izbio u potkrovlju zgrade u blizini škole „Duško Radović“. Na sreću, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << u vatri niko nije stradao. Vatrogasci su spasili osmoro stanara, od kojih je jedan bio lakše povređen. Gradonačelnik Niša Zoran Perišić je neposredno posle nezgode ponudio porodicama čiji su stanovi izgoreli privremeni smeštaj. Međutim, oni su odbili i odseli kod svojih rođaka i prijatelja.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.