Grad Niš organizuje besplatan trening bezbedne vožnje za mlade vozače

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Nov.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Niš organizuje besplatan trening bezbedne vožnje za mlade vozače

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Niša objavio je Javni poziv za dostavljanje prijava za ostvarivanje prava za besplatan trening bezbedne vožnje za mlade vozače sa probnom vozačkom dozvolom sa teritorije Grada Niša.

Šta je to trening bezbedne vožnje?

Na bazi najboljih evropskih iskustava, ali i višegodišnjih istraživanja opasnosti na putevima Balkana, razvijeni su posebni programi ubrzanog sticanja dragocenog iskustva i znanja koje čuva život, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << testovi se vrše na poligonu Nacionalne vozačke akademije NAVAK.

U pratnji profesionalnih trenera, prolazi se kroz simulator čeonog sudara, simulator prevrtanja, ali se  i testira brzina  reakcija na specijalnom trenažeru za vozače Formule 1.

Uslovi za ostvarivanje prava  su:

-da je kandidat mlađe punoletno lice do 21.godine starosti

-da ima prebivalište na teritoriji Grada Niša

-da kandidat ima važeću probnu vozačku dozvolu B kategorije

Za prijavu je potrebno popuniti obrazac koji se dobija u prostorijama Gradske uprave, Sekretarijat za komunalne delatnosti,energetiku i saobraćaj u ulici Vožda Karađorđa 24  od 11-14 časova radnim danima.

Prijave se potom podnose Savetu za bezbednost saobraćaja u ulici 7.juli br.2 ili elektronskim putem na adresu sbs@gu.ni.rs

Dokumentacija neophodna za dokazivanje prava za učešće u javnom pozivu su očitana lična karta I fotokopija probne vozačke dozvole.

Spisak kandidata koji su stekli pravo učešća na besplatnom treningu  bezbedne vožnje biće objavljen na zvaničnom sajtu grada  www.ni.rs i na oglasnoj tabli Sekretarijata u ulici Vožda Karađorđa 24.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.