Goreo kamion na auto-putu kod Aleksinca

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goreo kamion na auto-putu kod Aleksinca

Na auto-putu od Niša ka Beogradu, između Aleksinačkih rudnika i Ražnja, noćas oko 2 sata nakon ponoći zapalilo se teretno vozilo. Kako kažu u niškoj policiji, nema sumnjivih okolnosti, a put je prohodan.

Kako nezvanično saznajemo kamion se samozapalio, a uzrok je blokiranje točka na prikolici.

Kamion novopazarskih tablica goreo je na delu puta u smeru ka Beogradu, kod mesta Bobovište. U policiji kažu da se saobraćaj odvija normalno.

Blokirao se točak i došlo do požara; foto: S. Petrović

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na autoputu izbio požar na prikolici kamiona

Izvor: B92, 21.Nov.2018

Niš -- Na auto-putu od Niša ka Beogradu, kod aleksinačkog sela Bobovišta, noćas oko dva sata iza ponoći došlo je do požara na prikolici kamiona novopazarskih tablica..."Prikolica se najverovatnije zapalila zbog blokiranja točka. Vatrogasci su brzo stigli i ugasili požar", kazali su očevici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.