Glasanje u Nišu počelo u 7. sati, uočene manje nepravilnosti

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Apr.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasanje u Nišu počelo u 7. sati, uočene manje nepravilnosti

Sva biračka mesta u Nišu otvorena su jutros u 7. sati.

Većih nepravilnosti na glasačkim mestima do sada nije bilo, osim spordaičnih slučajeva. Kod Medicinske škole je uočen bilobord jednog od kandidata postavljen u krugu od pedestet metara a na dva biračka mesta je utvrđeno da su članovi komisije u srdstvu, ali su te nepravilnosti otklonjene.

Konačan broj birača koji će moći da glasaju na izborima je 6.724.949, a glasanje će trajati od 7 do 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << časova.

U Nišavskom okrugu ima 175 biračkih mesta, a pravo glasa 237.000 glasača.

Birači će moći da glasaju uz važeći lični dokument sa jedinstvenim matičnim brojem (biometrijska lična karta, pasoš).

Građani koji nemaju novu ličnu kartu, moći će da glasaju sa potvrdom iz policije da su podneli zahtev za izdavanje uz obaveznu staru ličnu kartu

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.