Fotografija niških radnika, zaposlenih u Juri, kako kleče zapalila Tviter?

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Okt.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija niških radnika, zaposlenih u "Juri", kako kleče "zapalila" Tviter?

Veliki broj korisnika društvene mreže Tviter burno je regovao, u najmanju ruku začuđeno i sa nevericim na objavljenu fotografiju iz niške "Jure", na kojoj se vidi kako radnici kleče oko vozila, a dvojica drže reklamni panel, dok menadžeri stoje i smeškaju se!?

Ne,ovo nije Severna Koreja ovo je fabrika "Yura" u Nišu.

Srpski radnici kleče a rukovodstvo fabrike se smeje u uglu.

Nije vežba, nije šala. pic.twitter.com/vBUB9PXByM

O >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << položaju radnika u "Juri" mediji pišu mesecima, međutim do sada nije pronađen ni jedan dokaz da u toj južnokoreanskoj kompniji "zlostavljaju" radnike.

Na sreću, ispostavilo se da je "sporna" fotografija sa snimanja reklamnog spota, što je potvrdila sama kretorka tvita "Nina informisana".

Redakcija portala Južna Srbija Info odlučila se ipak da ovu "vest" svrsta u rubriku ZABAVA.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.