Foto-vest: životinje, likovi iz bajke, automobili i ukrasi na izložbi lutaka

Izvor: JužneVesti.com, 27.Dec.2023, 17:29

Foto-vest: životinje, likovi iz bajke, automobili i ukrasi na izložbi lutaka

Mali princ, ginjol lutke, domaće i divlje životinje, likovi iz bajki, automobili, princeze i prinčevi, kao i novogodišnji ukrasi, balerine i narodne nošnje, "oživeli su" zahvaljujući vaspitačicama niških vrtića PU "Pčelica", na izložbi kojom su htele da pokažu koliko je lutka značajna u odrastanju deteta.

Iz "Pčelice" kažu da je niški Oficirski dom bio mali da primi sve zainteresovane građane i decu, na velikoj "Izložbi pčelicinih radosti" koju su pripremili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vaspitači. Lutke su pravile vredne ruke vaspitača; foto: PU "Pčelica"

Lutke su danima stvarale vredne ruke vaspitača i medicinskih sestara vaspitača, a cilj im je bio da pre svega mališanima pokažu koliko je lutka značajna u njihovom odrastanju.

Želja nam je bila da pokažemo koliko i šta možemo mi vaspitači. Koliko smo kreativni i šta sve može naša mašta udružena sa željom da našu ustanovu prikažemo i u nekom drugačijem svetu. Naša izložba nije samo prizor za uživanje, ona ima i edukativnu crtu, jer svaka lutka šalje neku poruku - kaže direktorka Svetlana Mitić.

Kroz fotografije možete videti šta su sve osmislile i napravile, a direktorka "Pčelice" je najavila da spremaju i nova iznenađenja.

Lutke su pravile vredne ruke vaspitača; foto: PU "Pčelica"

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.