Foto-vest: Polomljena ograda na drvenom mostiću kod Ćele-kule

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021, 20:44

Foto-vest: Polomljena ograda na drvenom mostiću kod Ćele-kule

Ograda na drvenom mostiću preko Gabrovačke reke nedaleko od spomenika Ćele-kula u Nišu pre 2 jutra osvanula je polomljena, a za sada nije poznato ko je oštetio letve.

Kako pišu stanari zgrada u blizini Ćele-kule, u parku kod mosta do sad su se više puta uveče skupljali ljudi koji su pravili buku, a pre 2 dana, kako tvrdi jedan čitalaca Južnih vesti, neki od njih oštetili su most.Delo nepoznatih vandala; foto: V.K.

Zato su stanari tražili da bar jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za veče tuda prođe patrola, ali njihov predlog nije prihvaćen.

Mi iz okolnih zgrada smo u mnogo navrata prijavljivali policiji da se uveče u parku kod mosta skupljaju huligani i narkomani, urlaju i vrište po celu noć. Međutim, policija je retko kad izašla na teren, i kad izađe samo ih opomene da se raziđu, i to je to. Sutra veče su ponovo tu - pričaju stanari.

Ističu da je velika sramota za ceo grad što se takav vandalizam dogodio u blizini spomenika od velikog istorijskog značaja i možda jedinstvenog takve vrste u svetu, kao i da se nadaju da će nadležni preduzeti nešto pre nego vandali budu počeli da skidaju lobanje sa spomenika.

Podsetimo, nedaleko od mostića, ispred biletarnice kraj Ćele-kule u Nišu, nedavno su osvanule razbijene staklene flaše, prazne gajbe i navaljena klupa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.