Filmovi za sve ukuse na repertoaru niških bioskopa

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi za sve ukuse na repertoaru niških bioskopa

U četvrtak 25. februara niška publika će u “Vilinom gradu” i “Kupini” premijerno pogledati ostvarenja “Dete zla” i “(Ne)Profesionalac”, a samo u “Kupini” i “Bogove Egipta” i “Sava: Mali ratnik velikog srca”. Filmovi će se nakon premijere naći na redovnom repertoaru.

Dete zla” je horor triler o mladoj Amerikanki Greti koja, bežeći od problematične prošlosti prihvata posao dadilje. Kako se navodi u sinopsisu, odmah po dolasku otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da je dete zapravo lutka u prirodnoj veličini koju je bogati par koristio kao odbrambeni mehanizam nakon smrti svog deteta.

Ipak, ona odluči da ostane, ali kada ne ispoštuje striktna pravila o njegovom negovanju, serija neobjašnjivih događaja dovode do Gretinih najvećih noćnih mora, navodeći je da veruje da je lutka zapravo živa - navodi se u opisu ovog horora.

U begu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svet može spasiti samo pomoću njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca - piše u sinopsisu.

U “Kupini” će na repertoaru biti i avantura “Bogovi Egipta” u 3D tehnologiji. Svet je u rukama boga tame Seta, a da bi ga spasio, heroj Bek se udružuje sa bogom Horusom.

Sava je 10-godišnji ratnik koji živi u šumi, u selu koje je nekad bilo pod zaštitom kraljevskih vukova, a sada je plen hijena. Pokušavajući da pobegne od njih, glavni junak ostvarenja “Sava: mali ratnik velikog srca”, naći će se u čarobnom svetu u kome upoznaje prijatelje koji će mu pomoći da oslobodi selo od hijena.

Kompletan repertoar može se pogledati na sajtu bioskopa “Vilin grad” i “Kupina”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bioskopski repertoari (25. februar – 2. mart 2016.)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Feb.2016, 02:22

Ovo su bioskopski repertoari za nedelju od 25. februara do 2. marta. U Beogradu će se od 25. februara prikazivati nekoliko novih filmova: fantastična avantura „Bogovi Egipta„, horor „Dete zla„, dečji „Operacija Arktik“ i „Sava: Mali ratnik velikog srca„, nova superkomedija „(Ne)profesionalac„....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.