Festival karijere  Tvoja šansa

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Maj.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival karijere Tvoja šansa

U sredu 30. maja u Oficirskom domu biće održan festival karijere „Tvoja šansa“, koji organizuje Kancelarija za mlade Grada Niša, uz podršku projekta nemačke razvojne saradnje Podsticanje zapošljavanja mladih.

Otvaranje festivala je zakazano za 9.30 kada će se posetiocima festivala obratiti gradonačelnik Grada Niša, Darko Bulatović, kao i organizatori festivala.

Festival karijere predstavlja interaktivni događaj u okviru koga će učesnici imati >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << priliku da učestvuju na radionicama i panel diskusijama, kao i da se upoznaju sa partnerima na projektu – insitucijama i organizacijama koje se bave mladima i zapošljavanjem, odnosno samozapošljavanjem. U direktnoj komunikaciji sa partnerima i organizatorima, posetioci će moći da saznaju koje su njihove aktivnosti u Nišu, kako se u njih mogu uključiti, postoje li neki benefiti, kao i kakvo je njihovo iskustvo i izazovi sa kojima se susreću. Partneri će se predstaviti u okviru štandova koji će se nalaziti u velikoj sali, panel diskusije će biti održane u galeriji, dok će se radionice održati u maloj sali Oficirskog doma.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.