Dva klavirska koncerta u dve večeri

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Okt.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva klavirska koncerta u dve večeri

Koncertnu sezonu niški Fakultet umetnosti počinje 4. oktobra kada nastupaju studentkinje klavira Natali Vidanović, Vera Radisavljević i Anđela Stanković. Sutradan, 5. oktobra koncert će održati i pijanista Nemanja Egerić.

4. oktobra predstaviće se studentkinje klavira u klasi mr Jovanke Aranđelović - Natali Vidanović, Vera Radisavljević i Anđela Stanković, a na programu će se naći dela Hajdna, Bramsa, Mocarta, Šuberta, Betovena i Prokofijeva.
Sutradan, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << od 20 sati, niškoj publici predstaviće se pijanista Nemanja Egerić. Ovaj koncert realizuje se u okviru Konkursa za koncertne nastupe u 2016. godini koji je raspisao Fakultet umetnosti.
Sa Fakulteta umetnosti obaveštavaju sve ljubitelje klasične muzike da je ulaz na oba koncerta slobodan, a počinju u 20 sati u sali ovog fakulteta koja se nalazi u Knjaževačkoj 2a.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert studenata klavira u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Okt.2016

Koncert studenata klavira u klasi mr Jovanke Aranđelović održaće se u utorak 4. oktobra 2016. godine sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a...Nastupiće Natali Vidanović, Vera Radisavljević i Anđela Stanković...Ulaz na koncert je besplatan ,a na programu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.