Dugog dana Božića 8. januara radiće samo pojedine gradske službe

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jan.2024, 19:06

Dugog dana Božića 8. januara radiće samo pojedine gradske službe

Na osnovu preporuke Vlade Srbije, drugog dana Božića, u ponedeljak, 8. januara 2024.godine, u Nišu u prostorijama Jedinstvenog upravnog mesta (JUM-a) u ulici Nikole Pašića 24 radiće šalteri za potrebe Matične službe, Pisarnice, Društvene delatnosti i Lokalne poreske administracije.

Sektor za Lokalnu poresku administraciju obezbedio je dežurstvo i u ulici Obrenovićevoj bb, TPC Kalča, Lamela C, treći sprat. Radno vreme svih šaltera je od 7.30 do 15.30 sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Drugog dana Božića radiće i šalteri Objedinjene naplate od 7 do 19 sati kao i sve dežurne službe u javnim gradskim preduzećima.

Podsetimo..

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici, na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaključak kojim se preporučuje poslodavcima u našoj zemlji da zaposlenima omoguće da ne rade na drugi dan Božića ‒ 8. januara 2024. godine.

Istim zaključkom preporučuje se poslodavcima da zaposlenima koji 8. januara rade, obezbede prava koja pripadaju zaposlenom za rad na dan praznika koji je neradan dan.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.