Drugi dan zaredom lažne dojave o bombama na niškim fakultetima

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2023, 17:21

Drugi dan zaredom lažne dojave o bombama na niškim fakultetima

Nakon što je u sredu, 7. juna stigle prijave da su na tri fakulteta u Nišu postavljene bombe, te je kontradiverzionim pregledima utvđeno da su u pitanju bile lažne prijave, u četvrtak 8. juna stigla je još jedna lažna dojava, kažu u niškoj policiji, da je podmetnuta bomba, ali na Medicinskom fakultetu.

Iz policije su rekli da su posle Filozofskog fakulteta, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Fakulteta umetnosti, dobili još jednu prijavu o podmetnutoj bombi, za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je takođe utvrđeno da je bila neistinita.

Kontradiverzioni pregled završen je u 13:20, nisu pronađeni elemnti krivičnog dela, Osnovno javno tužilaštvo je obavešteno i oni su kvalifikovali da se radi o krivičnom delu terorizma - rekli su iz policije.

Podsetimo, ovo je bila četvrta lažna prijava o podmetnutim bombama, nakon što su krajem maja na meti bile osnovne i srednje škole u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.