Drugi Sajam pogrebne i prateće opreme u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Feb.2024, 21:21

Drugi Sajam pogrebne i prateće opreme u Nišu

Drugi po redu Sajam pogrebne i prateće opreme održaće se u Hali "Čair" u Nišu od 26. do 28. aprila. Poziv je upućen kako proizvođačima pogrebne i prateće opreme iz Srbije, tako i sa čitavog Balkana.

Ivan Stanisavljević, predsednik Udruženja pogrebnika Srbije, ističe da je ovaj događaj prilika za umrežavanje i međusobnu saradnju kako pogrebnika, tako i ljudi koji se bave ovom delatnošću. Na sajmu će se naći preko pedeset izlagača iz Srbije i regiona, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Bugarsku, Makedoniju, Mađarsku i Rumuniju.

Ovogodišnji sajam naslediće Prvi sajam pogrebne i prateće opreme održan 2016. godine, koji je okupio 20 izlagača sa juga Srbije. Očekuje se da će otvaranje sajma biti 26. aprila u 12 časova.

Jedan od zanimljivih detalja je planiranje torte u obliku krsta, a svaki posetilac će dobiti glogov kolčić kao suvenir sa ovog sajma. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Organizator ovog sajma je Udruženje pogrebnika Srbije, a generalni sponzor je Međunarodne pogrebne usluge | Drnda Internacional.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.