Dolče vita u Nišu: Vino i čokolada

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Feb.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dolče vita" u Nišu: Vino i čokolada

7. Salon vina i čokolade "Dolče vita" i festival RAKIJA BREnd održaće se u petak i subotu, 6. i 7. marta u galeriji Srbija u Nišu.

Salon se održava po sedmi put i ove godine svoje proizvode predstaviće preko 30 izlagača, vinarija i vinskih podruma. Ljubitelji ovog pića imaće priliku da degustiraju razna vina i nauče osnove somelijerstva.

Na RAKIJA BREndu posetioci će videti veliki broj najkvalitetnijih rakija, od šljivovice, dunjevače, do kajsijevače >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << mnogobrojnih izlagača.

“Kao organizatori Rakija BREnda želeli smo da istaknemo autentičan srpski brend i podržimo kvalitetnu rakiju kao vrednost i prepoznatljiv proizvod koji u sebi nosi boje, mirise i ukuse Srbije”, kažu organizatori “Dolče vite”.

I ove godine biće dodeljena Specijalna priznanja i nagrade “Naše crveno i belo” i “Zlatno čokanjče”. Manifestaciju se održava pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Korišćen materijal Belami portala

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.