Do 15. decembra otvorene prijave za najviše priznanje Grada Niša

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2022, 09:55

Do 15. decembra otvorene prijave za najviše priznanje Grada Niša

Svaki građanin ili pravno lice može od danas do 15. decembra dostaviti Skupštini Grada Niša predlog za dodelu nagrade "11. januar", najvišeg priznanja ovog grada. Nagrada se sastoji od diplome, statuete ''Oslobodiocima Grada Niša'' i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša.

Priznanja se mogu dodeliti pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

Predlog za dodelu Nagrade ''11. januar'' može podneti svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << građanin ili pravno lice. Predlog se podnosi u pisanoj formi, sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže za Nagradu. Uz predlog se prilaže i dokumentacija (radna biografija kandidata, dva primerka publikovanog dela, kataloga, CD ili DVD, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja i sl.). Priložena dokumentacija se nakon odlučivanja ne vraća predlagaču - piše u pozivu.

Do 15. decembra se mogu dostaviti predlozi i to na adresu: Skupština Grada Niša, sa naznakom ''Za Komisiju za nagrade Grada Niša'', ulica Nikole Pašića broj 24, ili u elektronskoj formi na mejlove: [email protected] i [email protected].

Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se razmatrati - dodaju iz Skupštine.

Podsetimo, ove godine nagrade u pojedinačnoj konkurenciji su dobili selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi i jedini specijalista tranfuzijske medicine niškog Kliničkog centra Milan Lazarević, dok je najviše gradsko priznanje među kolektivima pripalo 63. padobranskoj brigadi Vojske Srbije, Klubu privrednika Naissus i Centru za socijalni rad “Sveti Sava”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prijave za nagradu „11. januar“ do 15.decembra

Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2022

NIŠ..U Skupštini Grada Niša održana je sednica Кomisije za nagrade Grada Niša, na kojoj je usvojen tekst Javnog poziva za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša Nagrade „11. JANUAR“ i Plan aktivnosti u vezi sa donošenjem odluke o Nagradi...       Javni...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.