Direktor Rebić: Više policije na niškim ulicama, dok se ne uhapse oni koji pale kola

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Rebić: Više policije na niškim ulicama, dok se ne uhapse oni koji pale kola

Nakon zapaljenog automobila zamenika gradonačelnika Niša, policijskih službenika, došla su na red i kola biznismena. Dok Nišlije strahuju, direktor policije Vladimir Rebić kaže da je naložio da se u narednom periodu angažuju svi policajci, da se pojača operativni rad i da se poveća prisustvo policije na ulici.

Rebić okušio sve načelnike da razgovaraju o seriji paljenja automobila u Nišu; foto: policijaPredstavnici rukovodstva Direkcije policije i načelnici policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uprava iz čitave Srbije, sastali su se sa Rebićem, i raspravljali o seriji zapaljenih automobila po Nišu, kao i o paljenjima u Novom Sadu, a direktor policije istakao je da taj problem mora da se reši što pre, jer je "zadatak policije da pruži sigurnost građanima".

Ovi slučajevi unose nemir i osećaj nesigurnosti među građanima, zato sam naložio da se počinioci što pre pronađu i privedu pravdi. Na rasvetljavanju ovih krivičnih dela angažovane su sve nadležne službe, kako u sedištu Direkcije policije, tako i u policijskim upravama u kojima smo imali paljenje automobila - naveo je Rebić.

Intenzivno se, dodaje Rebić, radi na prikupljanju dokaza kako bi odgovorni za ova krivična dela bili uhapšeni.

Oni koji misle da mogu da se ponašaju bahato, neće proći nekažnjeno - rekao je Rebić.

Podsetimo, tokom vikenda je goreo automobil i u Duvaništu, na parkingu, a N1 prenosi da je vozilo u vlasništvu supruge policijskog inspektora za borbu protiv razbojništva. Dan kasnije, izgorela su još dva automobila, u vlasništvu niškog biznismena.

Osim poslednja dva slučaja automobila u plamenu, Niš je poslednjih godinu dana bio mesto gde su vrlo često gorela kola "običnih" građana, ali i političkih funkcionera i policijskih službenika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.