Direktor Mediane tvrdi da su posadili 6.000 stabala u Nišu, a posekli 290

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2024, 17:00

Direktor "Mediane" tvrdi da su posadili 6.000 stabala u Nišu, a posekli 290

Prethodne četiri godine radnici Javnog komunalnog preduzeća Mediana, prema rečima direktora Ivana Mihajlovića, posadili su oko 6.000 stabala, a posekli 290. Iz ovog preduzeća ne odgovaraju gde je tačno tih 6.000 stabala koje su ozelenile Niš.
Ivan Mihajlović, direktor JKP "Mediana"; foto: Ljubica Jocić Na sednici Gradskog veća, na koju su, za razliku od ranijih sednica, bili pozvani novinari, direktor JKP Mediana rekao je da nije baš "onako kako se priča" da se samo seku stabla.
Tokom prethodne četiri godine smo posadili oko 6.000 stabala, a posekli 290. To su uglavnom bila stabla trula ili na nekoj trasi. Mnogo je više posađeno - rekao je Mihajlović.
Direktor Mediane nije...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.