Devojčica popila sredstvo za čišćenje u školskom toaletu

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Apr.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica popila sredstvo za čišćenje u školskom toaletu

Devojčica iz Niša stara 11 godina, danas je popila hemijsko sredstvo za čišćenje ("Domestos"?) u toaletu Osnovne škole "Učitelj Tasa" u Nišu, potvrdili su u PU Niš.

Na sreću, nakon pregleda specijaliste endokrinologa u Dečjoj internoj klinici KC Niš, konstatovan je lakši oblik trovanja, a devojčica puštena na kućno lečenje.

Nezvanično saznajemo da je devojčica pokušla da se otruje, ali je za sada nejasno kako je došla u posed opasne hemikalije.

Policija ispituje sve okolnosti, zašto i kako je došlo do ovog slučaja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Popila jaku tečnost zbog trojke iz matematike!

Izvor: BKTV News, 07.Apr.2017, 15:52

Učenica osnovne škole "Učitelja Tasa" u Nišu, koja je u četvrtak popila sredstvo za čišćenje sanitarija puštena je na kućno lečenje, a direktorka Radmila Krstić za BKTVNews ističe da je škola preduzela sve mere kako bi se utvrdila odgovornost..."Devojčica je dobro, kod kuće je i srećom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.