Četvrti protest Nišlija protiv bahate vožnje, građani zatražili promenu zakona

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2021, 16:23

Četvrti protest Nišlija protiv bahate vožnje, građani zatražili promenu zakona

Veliki broj Nišlija okupio se od 15 sati ispred Osnovnog javnog suda u Nišu kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog stradanja 12-godišnjeg deteta i 48-godišnjeg muškarca u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru Medijana, koja je uznemirila javnost. Okupljeni su ukazali na probleme u saobraćaju i nedostatak reakcija nadležnih, tražeći promenu postojećeg zakona, a potom su se uputili ka mestu nesreće gde su odali počast stradalima. Naredni protest zakazan je takođe za subotu od 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Četvrti protest Nišlija protiv bahate vožnje (VIDEO)

Izvor: Danas, 16.Jan.2021

Nišlije danas po četvrti put protestuju ispred Osnovnog javnog suda posle saobraćajne nesreće u kojoj su stradale dve osobe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.