Četvrtaci niške škole zasadili drvo u parku Čair

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2024, 18:40

Četvrtaci niške škole zasadili drvo u parku Čair

Učenici četvrtog razreda niške Osnovne škole “Ratko Vukićević” zasadili su drvo breze ispred škole u parku Čair. Iz škole kažu da će drvo postati deo školske bašte, njihovog identiteta koje će ih stalno podsećati na važnost brige o okolini.
Za učenike četvrtog dva i učiteljicu Tatjanu Ljubomirović, kažu iz škole, sadnja ovog drveta ima značaj jer su imali priliku da urade nešto lepo za njihovu školu, ali i samu Planetu.
Drveće je izvor života. Ono nam pruža kiseonik koji udišemo, čisti naše vode i pruža dom za mnoge životinjske vrste. Drveće je lepota prirode koja čini naš svet živopisnijim i harmoničnijim - kažu iz “Ratka Vukićevića”.
Zaključuju da će...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.