Četiri osobe preminule u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju, hospitalizovan 361 pacijent

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2021, 17:37

Četiri osobe preminule u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju, hospitalizovan 361 pacijent

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja u Srbiji su od poslednjeg izveštaja testirani uzorci 12.561 osobe od kojih je 3.210 pozitivno na kovid. U poslednja 24 sata preminulo je 15 osoba usled posledica izazvanih virusom, a 4 njih su se lečile na jugu - jedan pacijent Kliničkog centra Niš, jedan ZC Leskovac i dvoje ZC Vranje.

Kako navode iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš, u njihovim kovid objektima hospitalizovana su ukupno 165 pacijenta, a 7 njih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U leskovačkoj kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 53 pacijenata, a u dve u Vranju 143 pacijenta

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo - saopštili su.

Trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Republici Srbiji ukupno hospitalizovano 3.912 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa, odnosno koji su suspektni na novi korona virus, a na respiratorima je ukupno 160 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Evropa: Sardinija "bela zona", potvrđeno prisustvo brazilskog soja u Britaniji, samo šest odsto Rusa imuno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021, 12:36

U Austriji su, u poslednja 24 sata, registrovana 2.123 nova slučaja zaraze korona virusom, a preminule su 23 osobe...Broj novozaraženih je za 285 slučaja više nego istog dana prošle nedelje...Broj vakcinisanih u Velikoj Britaniji premašio 20 miliona..Više od 20 miliona ljudi u Velikoj Britaniji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.