Bulatović: “Niška elektrodistribucija spremno dočekuje zimu” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 23.Okt.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović: “Niška elektrodistribucija spremno dočekuje zimu” (VIDEO)

Niška elektrodistribucija u prethodnom periodu uradila je veći deo posla kako bi se pripremila za predstojeći period i spremno će dočekati zimu, kaže direktor Regionalnog centra Jugoistok Darko Bulatović. Trenutno su u toku radovi na nekoliko lokacija u okolnim naseljima kako bi se i na tim mestima obezbedilo stabilno snabdevanje strujom, a veći problemi se, kako kaže, ne očekuju.
Iako je već mesecima aktuelna priča o tome da bi jedan broj građana mogao da se ovih meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << isključi privremeno ili trajno sa sistema daljinskog grejanja i počne da se greje na struju, što može napraviti problem elektro-energetskom sistemu, iz Jugoistoka kažu da su spremni za bilo kakve izazove. Veći deo posla je urađen kako bi se obezbedilo stabilno snabdevanje električnom energijom, te se veći problemi tokom zime ne očekuju.
Iako se na pripremi elektro-energetskog sistema radilo već neko vreme, na nekim lokacijama se trenutno sprovode aktivnosti kako bi se obezbedilo stabilno napajanje, kađe direktor Jugoistoka.
Iz Jugoistoka još jednom apeluju na one koji kradu struju da to ne čine jer i sebi i elektro-distribuciji nanose štetu i pozivaju građane koji primete krađu da je prijave. Osim toga, ako građani primete i bilo kakve druge nepravilnosti mogu ih prijaviti a ističu i da su otvoreni za rešavanje različitih problema sa građanima koji im se skoro svakodnevno obraćaju.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.