Budimo humani za malu Nikolinu iz Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jan.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budimo humani za malu Nikolinu iz Niša

Mesec dana pre proslave rođendana, malenoj Nikolini (2015) iz Niša je, potpuno iznenada i bez ikakvih zdravstvenih problema, ranije prekinuto bezbrižno detinjstvo kada joj je dijagnostifikovan neuroblastom - jedno od najtežih malignih oboljenja kod dece.

Lečenje podrazumeva seriju hemioterapija kojima je Nikolina već podvrgnuta, ali i operativno otklanjanje tumora iz predela grudnog koša, a kasnije i presađivanje koštane srži. Zbog izuzetno specifične pozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << tumora u telu male Nikoline i rizika koji sama operacija nosi, potrebno je da se intervencija obavi u inostranstvu.

Nikolinini roditelji se nadaju da ce im ljudi velikog srca pomoći u ovoj najtežoj životnoj borbi njihove devojciče. Omogućimo Nikolini odlazak u inostranstvo i šansu za pobedu nad opakim kancerom!

Pomozimo Nikolini! Upišimo 431 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Nikolinin život! Budimo humani!

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.