Bivši radnik oštetio Milk haus za skoro 6 miliona - uzimao piće, alkohol i ulje na ime firme

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2023, 13:07

Bivši radnik oštetio "Milk haus" za skoro 6 miliona - uzimao piće, alkohol i ulje na ime firme

Niška policija uhapsila je 46-godišnjeg I. Đ, bivšeg radnika "Milk hausa“, zbog sumnje da je 2021. i 2022. godine u ime firme od poslovnih partnera uzimao akohol, piće i ulje i na taj načio oštetio preduzeće za skoro 6 miliona dinara.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba poverenja u obavljanju privredne delatnosti.

Sumnja se da je on, od juna 2021. do marta 2022. godine, u ime firme u kojoj je radio preuzeo alkoholna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i bezalkoholna pića i jestivo suncokretovo ulje u vrednosti od 5.996.722 dinara od pet poslovnih partnera ovog preduzeća iz Vlasotinca, Leskovca i Brestovca, i robu prisvojio za sebe, oštetivši "Milk house“ za isti iznos - naveli su iz policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.