Bilbordi sa porukom Srećan rođendan predsedniče u Nišu i Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2021, 19:00

Bilbordi sa porukom "Srećan rođendan predsedniče" u Nišu i Pirotu

Kao rođendanski poklon, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u gradovima na jugu – Nišu i Pirotu dobio je po jedan bilbord i to sa natpisom "Srećan rođendan predsedniče" na beloj pozadini, na kojoj se nazire karta i zastava Srbije.

Na današnj dan, 5. marta, rođen je predsednik Srbije, a taj dan će biti i upisan u istoriju dva grada na jugu po najvećim poklonima koje je Vučić mogao da dobije – bilbordi.

☝🥳 moze ziveli uz 50%50 🍷 pic.twitter.com/1uZZptVizY
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Srećan rođendan predsedniče – piše na bilbordima.

Iako se nalaze u različitim gradovima, čestitke upućene prvom čoveku države izgledaju isto, a u Nišu je čestitka zauzela svoje mesto na Obilićevom vencu, ali i na auto-putu.

Na nesvakidašnje čestitke za rođendan, koji nije ni jubilarni, reagovali su građani na društvenim mrežama, a jedan od komentara bio je "Ima li normalnih u Nišu"? Čestitka iz Niša; foto: Vanja Keser

Nišlije jeste mi tačni u glavi? Niš osvanuo sa bilbordima čestitki – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Dok u gradovima na jugu "odzvanjaju" bilbordi, predsednik je iskoristio priliku da povodom svog rođendana na zvaničnom Instagram nalogu postavi fotografije, na kojima se nalaze i deca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.