Biciklima krenuli do Hilandara

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Avg.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklima krenuli do Hilandara

Grupa entuzijasta iz Niša, uz blagoslov sveštenika Niške eparhije. krenula je biciklama na Hilandar.

Oko 550 kilometara, koliko ima do Svete gore, preći će, kažu, za pet dana, a povratak planiraju posle kratkog boravka na Hilandaru.

Na put dug 550 kilometara, koliko ima od Niša do Hilandara, grupa entuzijasta iz Niša krenula je biciklama.

Na dug put su ih, uz blagoslov sveštenika Niške eparhije, ispratili porodica i prijatelji, a do Svete gore, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kažu, trebalo bi da stignu za pet dana. Povratak planiraju posle kratkog boravka na Hilandaru.

Oni su članovi biciklističkog udruženja koje je nedavno osnovano da bi promovisali rekreativni biciklizam i zdrav način života, a želja im je, kažu, i da na put za Hilandar svake godine povedu što više mladih ljud

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.