Bez vode druga i treća visinska zona na potezu od Gabrovačkog puta do Pasi Poljane u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Okt.2021, 09:57

Bez vode druga i treća visinska zona na potezu od Gabrovačkog puta do Pasi Poljane u Nišu

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici druge i treće visinske zone u Nišu biće bez vode danas do 17 sati, dok je prekid vodosnabdevanja za Čalije, Vrtište i Jablaničku ulicu najavljen do 15 sati.

Iz JKP Naissus saopštavaju da će danas obavljati složenu popravku na magistralnom cevovodu kod Bogoslovije u Ulici Ljubomira Nikolića, pa vode neće biti na prostoru od Gabrovačkog puta do Pasi Poljane.

Prekid vodosnabdevanja najavljuju za Mokranjčevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kovanlučku, Njegoševu, Durmitorsku, Bubanjsku, Ulicu Braće Ignjatovića, Petra Konjovića, Slobodana Penezića Krcuna, Bubanjsku dolinu, Kalač brdo i deo Minovog naselja.

Kako navode iz Vodovoda, do 17 sati, do kada je najavljen prekid za ove delove grada, kružiće dve cisterne sa vodom za piće - jedna za Mokranjčevu i druge ulice u gornjoj zoni i jedna za deo od Durmitorske do Minovog naselja.

Do 15 sati vodu neće imati ni stanovnici naselja Čalije jer će se nova vodovodna mreža prevezivati na postojeću iz Ulice Borivoja Stevanovića u Ulicu Momčila Milovanovića.

Iz Naissus-a ističu da će meštani Vrtišta biti bez vode takođe do 15 sati jer je potreban iskop i popravka na mreži u Sretenjskoj ulici.

Iskop je zbog kvara potreban i u Jablaničkoj ulici, kod broja 29, pa do 15 sati i stanovnici ovog dela grada neće imati vodu, kažu iz Vodovoda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.