Bez vode deo Niša i okoline

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode deo Niša i okoline

Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u JKP Naissus, bez vode će naredna dva dana biti žitelji Donje Vrežine. Pored njih, bez vode će danas biti i stanovnici Viničke ulice u Panteleju, ali i oni koji imaju kuće u okolnim ulicama, žitelji Ulice generala Bože Jankovića, kao i oni koji stanuju u Knez selu, Rujniku i Gornjem Matejevcu.

Magistralni cevovovod između Krupca i Vinika zadaje muke radnicima Vodovoda. Zbog toga, kažu, da će se na otklanjanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << havarije raditi i sutra, 21. novembra, a zbog ovoga je zatvoren i atarski put koji prolazi pored muljnog ispusta.

U ostalim delovima Niša i okoline, kažu u Naissusu, voda bi trebalo da poteče sa česama danas do 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Knez selo i Rujnik bez vode do 15 sati

Izvor: Megafon.co, 20.Nov.2019

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenima i obavljaju planirane radove u sredu, 20. novembra.. JKP Naissus Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će biti:. – Ugao Viničke i Mavrovske ulice do 15 sati;. – Knez Selo do 15 sati;. – Ulica Generala Bože Jankovića br. 24. do 15 sati;. –...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.